La Vall del Tormo

Gabriel Alcober: “És un orgull que el teu treball siga reconegut per un jurat internacional”

La Vall del Tormo, 01 d’agost de 2018
fira de calaceit 1

L’empresa Fernando Alcober i Fills de la Vall del Tormo està d’enhorabona pels premis rebuts en l’edició 2018 del concurs Terraolivo. “Estem molt satisfets que el nostre treball siga reconegut a escala internacional en un concurs que té un jurat format pels millors catadors del món”, va explicar Gabriel Alcober, que va afegir que “el ‘Grand Prestige Gold‘ és una alegria, però ja ho hem aconseguit en anteriors edicions. La veritable satisfacció ha estat obtenir el premi al millor oli en la categoria ‘Almendrados dulces. Això vol dir que entre tots els olis presentats, i han estat més de 500 mostres d’uns 13 països diferents, el nostre ha estat considerat com el millor d’esta categoria. Una cosa que creiem que és molt important “.

El secret de l’oli premiat està, segons Alcober, que “és un oli verd d’empeltre, la nostra varietat autòctona, en què vam aconseguir evitar que predominen sabors picants o amargs. Realment podem dir que és un oli verd que manté les característiques principals de l’oli d’empeltre que hem fet sempre al territori”.

Este reconeixement, que suposa un gran augment del valor de la marca internacionalment, no suposarà grans canvis per al funcionament quotidià de l’empresa. “Nosaltres sempre hem defensat que l’oli d’empeltre pot tenir tanta qualitat i ser tan bo com el de qualsevol altra varietat. I per esta línia seguirem, intentant fer les coses bé però mantenint el nostre compromís incondicional amb la varietat que sempre hem defensat. Ara bé, un premi així fa que se’ns puguen obrir camins en l’àmbit internacional que, fins al moment, eren molt difícil recórrer”.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top