La Portellada

El guacamole, les fajitas i les ranxeres protagonistes de la festa temàtica de La Portellada

La Portellada, 01 d’agost de 2018
festa de la portellada

Un els atractius de la festa temàtica de La Portellada va ser un tobogan d’aigua.

La projecció de la pel·lícula Coco, un tobogan d’aigua i els tallers de màscares i calaveres van ser el preàmbul de la festa temàtica ambientada a Mèxic i que va tenir lloc a La Portellada durant l’últim cap de setmana del mes de juliol. Com a novetat, la Comissió va presentar un Concurs de mariachis per tal d’actuar al so d’una ranxera. “Creiem que en ser el primer any i la primera vegada que es fa, la gent té vergonya així que s’ha apuntat gent adulta que sí que canta normalment o nens que sempre ballen”, van apuntar Maria Martí i Lara Celma, membres de la Comissió de Festes.

El plat fort se’l va emportar un sopar ambientat en el mateix país i amb decoració inclosa, “vam preparar un entrant de nachos amb guacamole, el primer plat són fajitas i per acabar vam servir un còctel de tequila mexicà”, van explicar Martí i Celma. Quant a la participació, va augmentar respecte a l’any anterior (en el sopar van participar més de 200 persones), ja que van intentar que no es quedés ningú fora com va passar en la passada edició. Este esdeveniment dóna inici a la temporada festiva per als veïns de la Portellada que celebraran les seues Festes Majors al setembre.

 Paula Viver 
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top