Vall-de-roures

Les veus de joves promeses i amateurs s’unixen en el tancament del curs ‘Elvira de Hidalgo’

Vall-de-roures, 24 de juliol de 2018
Una de les participants del curs durant l'actuació final // A. Roda

Una de les participants del curs durant l’actuació final // A. Roda

Unes 200 persones van assistir al concert de cloenda d’este curs de cant

‘La flauta màgica’ de Mozart, ‘Volver’ de Carlos Gardel o ‘My way’ de Frank Sinatra van ser algunes de les cançons que es van interpretar en el concert de cloenda del curs de cant d’Elvira d’Hidalgo. La sala de xemeneies del Castell de Vall-de-roures va tornar a ser testimoni, del que han aprés els participants durant este curs dirigit per la soprano Anna Feu. Més de dos hores i mitja de concert on els més de 25 inscrits al curs van mostrar les seues habilitats vocals i interpretatives sobre de l’escenari i confirmant, un any més, que el nivell de cant és més que elevat.

Un curs que porta el nom de la figura més cèlebre de Vall-de-roures, però això no vol dir que se centre exclusivament en el cant líric de forma professional. La diversitat dels participants és, sens dubte, un dels trets més cridaners d’esta setmana de formació. Des de l’alumna més jove de 14 anys fins al més experimentat de 80. Se suma, així mateix, la barreja de joves cantants amb una formació molt potent en cant amb aficionats que desitgen millorar i aprendre. És el cas d’Isaías Estecha, veí de Vall-de-roures i, per segon any consecutiu, participant d’este curs. El mateix Estecha va explicar vehement per Ràdio Matarranya que “sempre he tingut esta afició de la lírica amagada i l’any passat finalment, vaig decidir apuntar-me. M’ho vaig passar tan bé, vaig aprendre tant que este any he repetit i el següent estaré una altra vegada”. Uns coneixements que bé va demostrar en l’escenari interpretant ‘Granada’ d’Agustín Lara.

No només habilitats vocals i teatrals es van mostrar sobre de l’escenari, el companyonia entre els mateixos participants era més que palpable. Un aspecte que qualifica Anna Feu, directora del curs, d’un valor afegit a esta setmana.

Una setena edició que va tancar el passat dia 22 amb la sensació dels deures ben fets. “Cada any la qualitat va a més” va sentenciar Elisabeth Martí, coordinadora del curs.


Annabel Roda
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top