Vall-de-roures

Vicente Guillén: “el Grup Arcoiris és un model i un exemple a seguir”

Vall-de-roures, 6 de juliol de 2018
DSC_5073

El conseller de Presidència del Govern d’Aragó, Vicente Guillén, durant el seu parlament al sopar del Grup Arcoiris. // J. P.

El conseller de Presidència del Govern d’Aragó, Vicente Guillén, es va dirigir a tots els assistents després del lliurament dels reconeixements. Després d’agrair la invitació, Guillén va afirmar que “em sent molt orgullós de poder participar en esta festa que organitza un dels grups més grans del moment a Terol, el major grup cooperatiu que hi ha sens dubte en el Baix Aragó, i d’això estem molt orgullosos. El Grup Arcoiris és un model i un exemple a seguir”.

Pel que fa a Arcoiris el conseller també va destacar que “porta una trajectòria reeixida, amb gairebé 600 cooperativistes i prop 500 treballadors que estan arrelats al territori i per tant, fan possible que este territori no es quede despoblat”. A més, Guillén va subratllar la importància de l’ocupació femenina generada, que ronda el 34%, assegurant que “la dona és vital en els àmbits rurals, ja que contribuïx a l’assentament de les poblacions i al fet que estes cresquen”. A més, el conseller també va destacar la importància de l’ocupació generada entre la població immigrant. Segons Guillén, això “significa millorar la convivència, significa fomentar la integració, significa donar un exemple a unes parts del món en les que ara mateix els immigrants no són ben vistos”.

El conseller va continuar el seu parlament dient “he d’expressar-los la satisfacció més absoluta del govern d’Aragó per tenir este model cooperatiu, per tenir este model d’integració, per tenir este model de convivència, en una zona que igual està allunyada dels centres de poder, però, per descomptat, és una de les zones que està més viva de tota la província. El Govern d’Aragó ha intentat ajudar-los en tot el que ha pogut, és veritat que les circumstàncies econòmiques no han estat les més fàcils, però així i tot hem intentat que els projectes de desenvolupament que des de la junta directiva ens han presentat, es recolzessin”. Guillén va concloure traslladant “l’interès que té el Govern d’Aragó en seguir donant suport a este grup cooperatiu, que és com dir que és seguir donant-los suport a tots vostès, i seguir donant suport a un territori tan bonic com és la Comarca del Matarranya”.

Jorge Puig
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top