Mont-roig

L’artista Katarina Martín obté la residència artística de l’ajuntament de Mont-roig

Mont-roig, 6 de juliol de 2018
montroig gegant

‘El guardián’, el projecte de la primera edició de la beca de residència artística de Mont-roig. // M. J.

Mont-roig ja ha seleccionat a l’artista que enguany gaudirà de la residència artística del municipi. El jurat, format per l’alcalde del poble, José Ramón Guarc, la regidora, Susana Agud, la presidenta de la Federació Nacional de Professorat de Dibuix, Xelo Serrano, la professora d’art, Sara Llopis, el director de la residència, José Belenguer, i la coordinadora del grau de Belles Arts de la Universidad de Zaragoza, Holga Méndez, ha triat la proposta de l’artista, investigadora i educadora d’arts visuals d’origen suec, Katarina Martín.

La proposta de Martín ha sigut escollida entre un gran número de propostes arribades des de diferents punts del planeta. De fet, els organitzadors es van mostrar molt satisfets perquè en esta edició han rebut projectes des de diferents punts de la península, així com de Suècia, Xile, Itàlia, Mèxic, Tailàndia, França o Polònia, entre altres.

El projecte guanyador es desenvoluparà durant el juliol i la primera setmana d’agost i tractarà la construcció de la identitat col·lectiva del municipi a través de recursos sonors sorgits de la interacció de l’artista i els veïns de la localitat.

Finalment, cal destacar que l’ajuntament de Mont-roig sufraga l’activitat i pose a disposició de l’artista tots els serveis municipals. A més, José Belenguer, com a coordinador de la residència, serà l’encarregat de supervisar el bon desenvolupament del projecte escollit.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top