Matarranya

En marxa el Pla Pilot de recollida selectiva de residus ‘Porta a porta’

Matarranya, 6 de juliol de 2018

El Pla Pilot de recollida selectiva de residus ‘Porta a porta’ ha començat a les localitats de Mont-roig, Torredarques, Pena-roja de Tastavins i Fondespatla. El divendres, 22 de juny, es van retirar els contenidors de paper i els d’envasos (contenidor blau i groc) i el dilluns, 25 de juny, es va retirar el contenidor de resta (verd). Durant la setmana del 18 al 21 de juny, es van repartir els kits de reciclatge en estes poblacions i es va deixar un estoc de cubs de reciclatge a cada ajuntament dels participants en el Pla Pilot. D’esta manera, els veïns que no hagen passat a recollir el material, podran dirigir-se als seus ajuntaments per aconseguir-ho.

D’altra banda, a finals del mes de juliol es tornarà a realitzar un lliurament de kits de reciclatge per a aquelles persones que tenen una segona residència d’estiu a les localitats de la comarca en què es realitza el ‘Porta a Porta’.

El Projecte Pilot ‘Porta a Porta’ es concep per a l’administració comarcal com una prioritat absoluta per al Matarranya, tant per la seua sostenibilitat mediambiental com pel seu compromís amb la creació d’ocupació, amb la millora de la imatge dels municipis en suprimir la no sempre agradable presència dels contenidors, o la major rendibilitat econòmica en la gestió del paper-cartó i envasos.

Per informar sobre este projecte pilot, durant els mesos previs a la implantació del ‘Porta a porta’ s’han celebrat tallers per a nens i xerrades informatives en els municipis de Torredarques, Mont-roig, Pena-roja de Tastavins i Fondespatla. D’altra banda, tota la informació relativa a este pla pilot ‘Porta a Porta’ es pot trobar en un grup de difusió de Whatsapp i a través de l’aplicació ‘Ebando‘.

Per accedir a la llista de difusió, cal enviar un WhatsApp al número 619.84.58.47, indicant: nom, cognoms i població. En el cas delEbando‘ anomenat ‘Porta a Porta Matarranya’, cal descarregar-se l’aplicació ‘Ebando‘, disponible a Play Store, per als sistemes Android i App Store, per a sistema Apple.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top