Pena-roja de Tastavins

Uns 260 nens i nenes participaran en l’edició 2018 de ‘Riu a l’estiu’

Pena-roja de Tastavins, 5 de juliol de 2018

Dilluns, 25 de juny, es va iniciar una nova edició de la iniciativa ‘Riu a l’Estiu’ a la que enguany participaran al voltant de 260 nens i nenes de diferents municipis del Matarranya. “Pel que fa a participació estem en els mateixos nivells que estos últims anys. Potser una miqueta per sobre”, va explicar Núria Gasulla, tècnica de joventut de la comarca del Matarranya, que va concretar que “a més, este any també han augmentat els municipis en què s’ha aconseguit formar grup”.

Com en anys anteriors, les activitats s’han dividit en dos períodes de tres setmanes perquè no coincidisquen les activitats de ‘Riu a l’Estiu’ amb la natació. “S’organitza d’esta manera perquè els nens i nenes puguen participar en les dues activitats”, va apuntar la tècnica de joventut.

Cal recordar, que el projecte ‘Riu a l’Estiu’ sorgix com una iniciativa per facilitar la conciliació laboral i familiar dels veïns del Matarranya. “Crec que és una bona iniciativa per a les famílies en un mes tan complicat com és juliol en què molts pares seguixen treballant”, va dir Gasulla.

Finalment, este any, a més dels habituals jocs, dinàmiques de grup o excursions, durant ‘Riu a l’Estiu’ es dedicarà un dia a l’educació en valors i també hi haurà unes sessions de musicoteràpia. “Com és habitual, cada monitora en el seu municipi prepara les activitats que crega més convenients per al grup. Encara que una de les constants que sempre intentem mantenir és fomentar el coneixement del territori”, va afirmar Gasulla.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top