Vall-de-roures

El Valderrobres jugarà al grup ‘fort’ de la regional Preferent

Vall-de-roures, 5 de juliol de 2018

massalio vs valderrobres

El Valderrobres ja coneix quins seran els seus rivals durant la temporada que, ja que la Federació Aragonesa de Futbol ja ha fet públics els dos grups, amb 18 equips cadascun, que conformaran la Regional Preferent en la propera competició de lliga. Els de Vall-de-roures competiran en el grup 2 de la categoria al costat dels equips d’Alcanyís, Andorra, Bujaraloz, Calatayud, Cariñena, Casp, Cella, Fraga, Fuentes, Herrera, Mequinenza, Montecarlo, Morés, Quinto, San Fernando, Utrillas y Valdefierro. Sense conèixer els moviments de jugadors que poden donar-se al llarg de l’estiu, este grup 2 es pot considerar el més complicat de Regional Preferent, ja que en ell, es troben quatre equips que este any han baixat de la Tercera Divisió.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top