Calaceit

Música nit i dia a la plaça de Calaceit

Calaceit, 4 de juliol de 2018

festival fi de curs calaceit 1
La Federació de Música tanca el curs amb un festival en què van participar uns 90 alumnes

Els passats dies 16 i 17 de juny la plaça major de Calaceit va albergar el Festival de fi de curs de la Federació Comarcal de Música del Matarranya. Una cita en què van participar al voltant de 90 alumnes i que, com en anys anteriors, es va dividir en dues parts. “Fa uns anys que vam decidir partir el festival en dos perquè a causa del gran nombre d’alumnes és inviable fer-ho tot el mateix dia, i això que gairebé només realitzem actuacions grupals, ja que les individuals es desenvolupen en audicions concretes durant la setmana anterior”, va explicar Eva Abás, directora de l’entitat educativa, que ha afegit que “el dissabte a la nit el dediquem sobretot als més grans i li intentem donar un format proper a un piano bar. I el diumenge és un dia més familiar on els grups dels més petits mostren al públic el que han estat treballant este curs”.

En les dos parts del festival hi va haver un públic nombrós, encara que va ser més gran el diumenge a la tarda quan la plaça calaceitana es va omplir de gom a gom. “Estem contents de com ha anat. Tot ha sortit bé i, com gairebé sempre, hem comptat amb una molt bona assistència de públic“, va explicar Abás.

Esta cita posa punt final a un curs molt intens en la Federació Comarcal de Música. “La veritat és que este any ha estat molt mogut. Hem desenvolupat un gran nombre de projectes. Hem tocat a l’auditori, hem realitzat una setmana solidària musical, hem participat en intercanvis… I tot això amb la implicació d’alumnes, professors i famílies. Poc més es pot demanar”, va afirmar la directora, que va anunciar que “és la línia que volem seguir i ja tenim alguns projectes preparats pel pròxim curs “.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top