Vall-de-roures

Els millors musicals arriben a Vall-de-roures amb la III edició de ‘La teua cara em sone’

Vall-de-roures, 4 de juny de 2018
DSC_4687

Tot el que es va recaptar es destinaran a l’Associació Síndrome d’Angelman. // J. P.

Els alumnes de cant modern de l’Escola de Música de Vall-de-roures van tornar a sorprendre el nombrós públic, que es va reunir al pavelló el diumenge 17 de juny, amb la tercera edició de ‘La teua cara em sone’. Uns 15 alumnes, i algun col·laborador especial, van participar en esta edició del festival que va oferir al públic actuacions grupals en què es van interpretar famoses cançons de musicals i cinema. “Este any gairebé tot han estat actuacions en grup i ens hem centrat molt en peces musicals”, va explicar Raquel Esteve, professora de cant modern, que va concretar que “s’han pogut escoltar temes de Disney, del Fantasma de l’òpera, de Grease, entre moltes altres”.

La cita, que una vegada més va ser tot un èxit, va tornar a tenir caràcter solidari. D’esta manera, tot el que es va recaptar es destinaran a l’Associació Síndrome d’Angelman (ASA).

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top