Vall-de-roures

L’Escola de Futbol de Vall-de-roures tanca una molt bona temporada

Vall-de-roures, 14 de juny de 2018
Fotografia de final de temporada de grup de l'equip juvenil de l'Escola de Futbol de Vall-de-roures.

Fotografia de final de temporada de grup de l’equip juvenil de l’Escola de Futbol de Vall-de-roures.

L’equip infantil va tancar el passat 2 de juny la temporada esportiva de l’Escola de Futbol Base de Vall-de-roures. Una campanya que ha estat marcada pels bons resultats aconseguits pels equips infantil, cadet i juvenil, i per haver aconseguit formar equip en totes les categories a excepció de la benjamí. “Estem satisfets perquè el nostre principal objectiu és intentar tenir equip en totes les categories i este any gairebé ho hem aconseguit. Hem tingut un grup d’iniciació i un altre de pre benjamí i equips competint en aleví, infantil, cadet, juvenil i femení, només ens ha faltat el benjamí”, va explicar Javi Dilla, coordinador de l’Escola de Futbol Base de Vall-de-roures, que ha afegit que “més enllà dels resultats, que encara que vulguem al final sempre conten, l’Escola el que pretén és formar com a esportistes i com a persones a tots els seus membres. I en això crec que estem treballant en la bona direcció”.

Pel que fa als resultats, l’aleví A ha acabat 13è i el B ha quedat 5è. Llocs que han estat molt determinats per l’edat dels seus membres, ja que en els dos equips predominaven els jugadors de primer any i fins i tot comptaven amb 4 benjamins cadascun. “Els alevins ho han tingut complicat, sobretot els de l’A, perquè eren tots de primer any i, en molts casos, s’enfrontaven contra nens de segon any, cosa que marca una gran diferència”, va dir Dilla. Els infantils han fet una gran temporada en què han aconseguit arribar a liderar la classificació en alguns moments i en què han finalitzat com a quarts classificats de la lliga. Poc queda a dir dels equips cadet i juvenil que també han signat dos grans campanyes. El cadet va lluitar fins al final per la promoció i va acabar arribant a la final de la Copa Primavera, i el juvenil va aconseguir jugar la fase d’ascens. “La veritat és que els resultats d’infantils, cadets i juvenils han estat molt bons. Tant que, des d’equips de categories més altes, han començat a trucar a la porta d’alguns dels nostres jugadors”, va explicar el coordinador, que va voler afegir que “el fet que equips de la zona de Tortosa, que juguen en categories superiors, comencen a fixar-se i a cridar als teus jugadors suposa que les coses s’estan fent bé”. A més, l’equip femení també ha fet una bona temporada, tenint en compte que era una campanya d’adaptació i va acabar el campionat en una meritòria vuitena plaça.

Finalment, Dilla ha apuntat que “este any que la idea és seguir amb la mateixa línia de treball. A més, segons les nostres expectatives, esta temporada vinent sí que podrem formar un equip benjamí i competirem en totes les categories”.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top