Matarranya

La ‘Quema de Artistas’ obrirà la III edició de ‘Festivals del Matarranya’

 Matarranya, 14 de juny de 2018
quema de artistas

La Comarca del Matarranya iniciarà ben aviat la promoció de la III edició de ‘Festivals del Matarranya’, una iniciativa que té com a objectiu aglutinar sota una mateixa marca tots els festivals que es desenvolupen als pobles del territori durant els mesos de juny, juliol i agost. “Esta iniciativa vol agrupar tots els actes en una marca conjunta per a poder fer una promoció i difusió que vaigue més enllà de l’àmbit municipal o comarcal’, va explicar David Arrufat, tècnic de cultura comarcal, que va voler afegir que “com hem fet els anys anteriors, la difusió es farà a través d’un cartell conjunt i del repartiment de punts de llibre on es podran consultar les dates de celebració de cadascun dels festivals”.

Els festivals que s’emmarcaran en esta III edició són els mateixos que en l’anterior ocasió. És a dir, ‘Quema de Artistas’, ‘Franjarock’, ‘Matarranya i música’, ‘Cicle d’Orgue del Matarranya’, ‘La Nit en Blanc’ i ‘Matarranya Íntim’. “L’única diferència que hi ha enguany és que dins del Cicle d’Orgue sol tindrem un concert a Fondespatla perquè l’orgue de Mont-roig este estiu s’estarà restaurant”, va dir el tècnic de cultura, que també va destacar que “respecte al ‘Matarranya i música’, que és el festival que organitzem directament des de la Comarca, enguany comptarem en la participació del grup de blues rock ‘A Contrablues’ i de la banda de folk ‘O’Caroline’.

Respecte als resultats d’esta proposta des de l’entitat comarcal van apuntar que ‘és molt difícil valorar quin impacte té esta promoció conjunta. Però en principi, els organitzadors dels festivals estan satisfets”.

Finalment, Arrufat també va destacar que “al final el que s’obté en esta iniciativa és aconseguir visualitzar la gran oferta cultural i d’oci que tenim al Matarranya durant els mesos d’estiu”.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top