Vall-de-roures

Rocòdrom, pista de skate i pistes de pàdel cobertes: la nova cara de les instal·lacions esportives de Vall-de-roures

Vall-de-roures, 13 de juny de 2018

Les últimes inversions en esports impulsades pel consistori en l’última modificació pressupostària han finalitzat. CHA mostra la seua disconformitat amb la inversió a la pista de pàdel en l’últim ple.

Vall-de-roures estrena millores en les instal·lacions esportives amb la instal·lació d’un rocòdrom, una pista de skate i la coberta de les pistes de pàdel. Tres inversions dutes a terme amb fons propis de l’ajuntament i aprovades en l’última modificació pressupostària municipal el passat 28 de març.

La pista de skate, la inversió total ascendix a 36.000 euros, està situada al costat del poliesportiu i es troba en ple funcionament. Mentre que el rocòdrom, amb un cost de 30.000 euros i instal·lat a l’interior del poliesportiu, està totalment finalitzat a falta de condicionar la seguretat de l’àrea. “Estem pendents dels encoixinats a terra i delimitar l’àrea amb una tanca perquè almenys, aquell que vulga fer-lo servir haja de demanar permís” va expressar Carlos Boné, alcalde de Vall-de-roures. Dues futures activitats en què es planteja establir classes amb monitors especialitzats. “Estem en contacte amb associacions i grups per trobar monitors, negociar el tema econòmic, puguen venir en el pròxim curs i establir així les activitats” va relatar Boné.

L’última actuació es tracta del muntatge de la coberta de les dues pistes de pàdel. Una inversió que s’eleva als 50.000 euros i les seues obres es troben al poc de la seua finalització. Esta intervenció, però, no ha estat exempta de polèmiques. De fet, els regidors de Chunta Aragonesista del consistori ja no van donar suport a l’aprovació de la modificació del pressupost municipal per esta raó, entre altres arguments. Una disconformitat sobre este punt que van retornar a expressar els representants locals del CHA en l’últim ple el passat 30 de maig. Una rèplica basada en la manca d’inversió del consistori a la Casa de la Joventut o en un servei de ludoteca.

Des de l’equip de govern municipal defensen estes accions com l’aposta del consistori pel foment de l’esport. L’alcalde de Vall-de-roures va argumentar sobre això que “el que cal intentar és que els xavals tinguen com més opcions per fer esport. A més, oferir diferents activitats extraescolars al llarg del curs pot decantar a les famílies que estan planejant instal·lar-se a la zona, el facen en el nostre municipi”.

Annabel Roda
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top