Vall-de-roures

El Valderrobres venç al Jacetano en la fase de promoció aconseguint ascendir a preferent

Vall-de-roures, 12 de juny de 2018
Jugadors, entrenador i president del club després de conseguir la victoria contra el Jacetano // A.Roda

Jugadors, entrenador i president del club després de conseguir la victoria contra el Jacetano // A.Roda

El camp ‘San Roque’ va acollir a uns 500 aficionats a la volta de promoció de l’ascens. El Jacetano es va presentar com un rival molt dur a batre

Minut 2 del partit i la pilota travessa la porteria del Jacetano C.F. La intensitat d’esta volta de promoció d’ascens que va jugar el Valderrobres CD el passat dia 10, va estar servida des de l’arrencada del partit. La tensió de les més de 500 persones reunides en el camp del San Roque va ser palpable fins al xiulit final. Els de Rebullida van sortir al camp molt motivats i amb els deures fets del partit d’anada amb dos gols fora de casa (3-2). “Sabíem des d’un principi que el partit seria complicat, però li vam posar moltes ganes. Jugàvem a casa. L’afició va venir a veure’ns i animar-nos i crec que vam fer un bon partit. Li vam posar molta intensitat i el resultat final va ser el que tots volíem” es va pronunciar per este mitjà l’entrenador del Valderrobres CD

Una primera part en què tots dos equips es van acostar a la porteria del contrari però sense sumar al marcador. Els de Valderrobres van sortir de nou al segon temps amb molta energia, fet que es va demostrar amb l’arribada del segon gol en el minut 47. Tot i això, el Jacetano no es va rendir i va dominar el terreny mantenint als del Matarranya en el seu camp i a la defensiva. El nerviosisme va arribar amb el gol de el Jacetano al 87 però, malgrat els nombrosos atacs i oportunitats dels d’Osca, el marcador no va augmentar. Un 2-1 que va donar l’ascens al Valderrobres C.D a Preferent, un dia històric per este club. Són tres les ocasions en què este equip ha disputat la promoció al llarg de la seua trajectòria i amb esta, pot afirmar-se que a la tercera va la vencida.

“Ens anem a preferent”. Així s’expressava enèrgicament el president de la directiva del ValderrobresLuís Gascón. “Ara cal anar amb peus de plom, hem de pensar com enfocar la pròxima temporada. El més immediat és fer una junta general per veure què pensen els socis. Els pressupostos canvien i tot l’enfocament canvia gairebé 360 graus” al qual va afegir Gascón “la junta directiva, entrenador i jugadors tenim clar el fet de voler treballar per mantenir-nos en preferent i això passa també per aconseguir més socis”.

De cara a esta nova etapa a preferent, José Vicente Rebullida va assenyalar que “implica molta feina, molts dies d’entrenament, viatges llargs i nous fitxatges per equilibrar l’equip i no siga només pujar una temporada, sinó intentar jugar el millor possible i quedar-s’hi”.

Annabel Roda
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top