Fondespatla

Darrers amaniments a dos setmanes de la posada en marxa del projecte Porta a Porta

Vall-de-roures, 8 de juny de 2018

El 18 de juny es posarà en marxa el nou sistema de recollida de residus Porta a Porta al Matarranya. En aquesta recta final va tindre lloc este dimecres la presentació oficial del projecte, que va comptar amb l’assistència del conseller de desenvolupament rural i sostenibilitat aragonès. Des del govern tenen posades moltes esperances en el bon resultat d’aquesta iniciativa de reciclatge i conscienciació.

A dues setmanes d’implantar al Matarranya el nou servei Porta a Porta de recollida de residus sòlids urbans s’estan intensificant les campanyes d’informació i sensibilització entre la població. Durant esta setmana els 4 pobles que formen part d’aquest pla pilot han rebut xerrades, la primera es va dur a terme dilluns a Pena-roja, on va tindre una bona acollida i participació entre els veïns.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top