Queretes

Esther Puyo convida a viatjar als anys setanta en el seu llibre ‘Un temps, un cafè’

Queretes, 7 de juny de 2018

La plaça de Queretes va acollir el passat 19 de maig la presentació del llibre ‘Un temps, un cafè’ de l’escriptora local Esther Puyo. L’espai triat no va ser casual, sinó que esta mateixa plaça, i en concret, el bar que hi havia en ella dècades enrere, és el principal protagonista de la primera novel·la de Puyo. “Este llibre podria dir-se que són unes memòries novel·lades de l’època en què la meua família regentava el bar de la plaça de Queretes“, va explicar l’escriptora novella, que també va afegir que “és una recopilació d’anècdotes a través de les quals he intentat comptar com era la vida al poble, al Matarranya i, en general, a Espanya, durant la dècada dels seixanta i principis dels vuitanta”.

El text presentat, segons va dir la seua autora, suposa la culminació d’anys de treball i la consecució d’un desig molt esperat. De fet, Puyo va destacar que “la publicació del llibre, i esta presentació a Queretes, és el resultat d’un treball de molt temps. Jo sóc una ama de casa, però sempre he estat una gran amant de la literatura i en el fons, sempre m’he sentit escriptora. Per això, un dia em vaig decidir a estudiar filologia a la UNED. Quan vaig acabar la carrera, vaig optar per no buscar treball i tenir temps per escriure, que és el que sempre havia volgut fer. Ara tinc el llibre publicat i és una gran satisfacció per a mi“.

‘Un temps, un cafè’ ja fa algunes setmanes que és a la venda i la resposta dels lectors està sent molt positiva. “La gent em diu que està molt bé escrit, que han gaudit de llegir-lo i que, fins i tot, s’han emocionat recordant històries de l’època que es tracta en el llibre”, sentencià Puyo.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top