Calaceit

Unes 50 persones participen en els tallers TIC

Matarranya, 5 de juny de 2018
taller tic calaceit

Els tallers sobre telèfons intel·ligents van ser els més exitosos.

Les sessions s’han desenvolupat en les localitats de Calaceit, Massalió, Mont-roig i Ràfels

Unes 50 persones han participat en els 4 cursos sobre les Tecnologies de la Informació i la Comunicació organitzats per la Comarca del Matarranya en els municipis de Calaceit, Massalió, Mont-roig i Ràfels. “Estem satisfets perquè són uns cursos que portem fent diversos anys i seguixen tenint una bona acceptació entre els més majors del territori”, va explicar David Arrufat, tècnic de Cultura de la Comarca del Matarranya, que també ha concretat que “esta bona resposta pensem que es deu al fet que, en alguns sectors de la població, hi ha una necessitat de formació en l’àmbit de les noves tecnologies”.

Les sessions formatives de cada municipi van estar dedicades a un tema concret. D’esta manera, a Calaceit i Mont-roig es va treballar l’ús dels telèfons intel·ligents, a Massalió la utilització de les tauletes i a Ràfels es van donar unes nocions bàsiques sobre la fotografia digital. En este sentit, s’ha de destacar que, igual que en anteriors edicions, la formació sobre els telèfons actuals és la que té un major èxit. “El anem notant des que vam començar a fer estos cursos. I és que el tema de l’ús dels smartphones és una cosa que interessa molt perquè al final la utilització del telèfon és una necessitat”, ha apuntat Arrufat.

Pel que fa als participants en els tallers, des de l’entitat comarcal es va destacar que “la mitjana d’edat és bastant alta. Per este motiu, també considerem important seguir realitzant estos tallers, ja que creiem que és molt necessari que els més grans s’adapten a les noves tecnologies”.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top