Matarranya

Puyo, Guimerà i Bel pugen al podi en l’última carrera del campionat d’Aragó de trial

Villaespesa, 4 de maig de 2018
puyo villaespesa trial 2

Al trial de Villaespesa Puyo va aconseguir la victòria en la categoria TR1.

Villaespesa va acollir el passat diumenge 20 de maig una nova cursa del Campionat d’Aragó de Trial. Una cita en què no van faltar els pilots del Club Trial Matarranya que van aconseguir tornar a casa amb tres podis sota el braç i van demostrar, una vegada més, que es troben entre els millors de la comunitat aragonesa.

En TR1PlusRaúl Guimerà va aconseguir acabar segon amb un total de 14 punts, a només 4 del primer classificat. “La veritat és que va ser un trial amb unes zones bastant assequibles. Això ens va fer que haguéssem d’estar molt concentrats perquè qualsevol decisió penalitzava molt”, va explicar Guimerà, que va afegir que “em va anar força bé, si no hagués tingut un 5 per falta de temps a la zona 4 i algun peu molt ximple, hagués pogut lluitar pel primer lloc”. Tot i això, Guimerà es va mostrar satisfet pel paper realitzat i ha apuntat que “ara físicament ja estic completament recuperat. El que em falten són hores de moto per arribar al nivell tècnic que tenia l’any passat”. Amb este segon lloc, que compta com un primer en la classificació perquè va ser el primer pilot aragonès de la categoria, Guimerà manté el lideratge de la classificació general.

En la categoria TR1Sergio Puyo va aconseguir la victòria fent una carrera gairebé perfecta en què va acabar amb tan sols 2 punts. “La primera volta em va sortir molt bé i vaig acabar amb 0 punts. A la segona vaig tenir alguns petits errors i vaig fer dos peus”, va dir Puyo, que a més va concretar que “va ser un trial bastant net en el qual vaig haver de mantenir-me molt concentrat perquè un fiasco ho hagués canviat tot”. Esta victòria fa que el pilot matarranyenc seguisca líder al campionat i augmente la diferència de punts respecte als seus perseguidors. Cal destacar que en esta mateixa categoria, Javier Bel va aconseguir pujar al tercer graó del podi amb una gran actuació en la qual només va marcar 9 punts.

Finalment, s’ha d’assenyalar que Mario Micolau va acabar sisè en TR2 i en TR3, Aleix Micolau també va acabar en sisena posició. “Estem contents perquè en general els pilots del Matarranya vam tenir bons resultats en esta cita”, ha apuntat Puyo.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top