Lledó

Joaquín Olona: “el ‘Porta a Porta’ és una cosa destacable i un exemple a seguir”

Vall-de-roures, 01 de juny de 2018

El Departament de Desenvolupament Rural i Sostenibilitat es reunix a Vall-de-roures i dedica part de la jornada a conéixer el sector vinícola del Matarranya.

El Matarranya va ser el passat 24, el lloc triat pel Departament de Desenvolupament Rural i Sostenibilitat de la DGA per celebrar la seua reunió de treball mensual amb tots els directors generals i responsables dels òrgans adscrits del mateix departament. Entre ells, va destacar el responsable últim d’esta àrea, el conseller Joaquim Olona, el qual va revelar que esta trobada mensual busca la coordinació entre les diferents direccions i sectors que componen el departament.

El desenvolupament d’esta reunió a Vall-de-roures , però, no va ser una decisió sense intencions. “Hem volgut contribuir a la nostra mesura a promocionar la comarca, i sobretot, a conéixer-la millor” va assenyalar Olona per Ràdio Matarranya. Unes declaracions del conseller en què només hi va haver bones paraules i lloances al territori i a les noves polítiques que s’estan implantant com és el cas del ‘Porta a Porta‘. “Anem assenyalant, parlant i treballant amb la Comarca, el president i el seu equip sobre el projecte ‘Porta a Porta’. Una cosa molt destacable i que, de nou, la Comarca del Matarranya s’avança als esdeveniments com ja ho va fer en els temes de la governança de l’aigua. Este projecte, al qual estem prestant tot el suport que podem des del departament, vull destacar-com un exemple a seguir “va declarar enèrgicament el conseller.

Una jornada de coordinació del Departament on es va aprofitar per a visitar tres cellers del territori a Lledó, Queretes i Vall-de-roures amb la intenció d’apropar-se a la realitat del sector vinícola. Respecte a estes visites, Olona va pronunciar que “la nostra presència és una qüestió simbòlica, però vol també ser l’expressió d’este suport que els volem facilitar a este sector”.

Un repàs per tres cellers que va estar acompanyat per Javier Azuara, president de la IGP Baix Aragó, el qual va destacar “hem volgut transmetre’ls als representants la problemàtica existent en el sector sobre la manca de relleu generacional i veure com es pot revertir esta situació”.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top