Vall-de-roures

El Valderrobres juvenil finalitza 4t a la fase d’ascens i tanca una altra temporada històrica

45Vall-de-roures, 01 de juny de 2018563
L'equip juvenil de l'Escola de Fútbol de Vall-de-roures tanca una n

L’equip juvenil de l’Escola de Fútbol de Vall-de-roures tanca una gran temporada.

L’equip juvenil de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres va posar punt final a la temporada 2017-2018 el cap de setmana amb una visita al camp del Gandesa que va acabar amb una derrota. D’esta manera, després de 6 jornades, els de Vall-de-roures han acabat al 4t lloc de la fase d’ascens. “Era previsible que estiguéssem en els últims llocs de la fase. Tot i això, el nostre objectiu era poder jugar-la i ser competitius, i així ho hem fet, ja que hem aconseguit guanyar a un equip com el Tortosa i empatar al Gandesa”, va explicar Javier Dilla, entrenador de l’equip.

Tot i este resultat, Dilla va voler destacar que “ha tornat a ser una gran temporada per a l’equip juvenil. De fet, per a nosaltres ja és un èxit poder tenir equip en esta categoria. Però jugar la promoció per segon any consecutiu, i competir fins al final, és una cosa a la qual hem de donar el valor que es mereix, perquè és una cosa molt difícil d’aconseguir”.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top