Calaceit

Convivència, bous de foc i processons en les Festes de Primavera de Calaceit

Calaceit, 31 de maig de 2018
Dilluns va tenir lloc la tradicional processó i veneració de la Santa Espina. // MMB

Dilluns va tenir lloc la tradicional processó i veneració de la Santa Espina. // MMB

Els passats dies 19,20 i 21 de maig Calaceit va viure les seues tradicionals Festes de Primavera que unixen les celebracions de Santa Anna, Sant Isidre i Santa Espina. Un cap de setmana amb moltes activitats en què hi va haver actes per a tots els públics i, tot i el mal temps, veïns i visitants van aprofitar intensament. “Han estat unes festes molt participatives en les que tothom s’ho ha passat molt bé”, va explicar Josep Maria Salsench, alcalde de Calaceit, que va apuntar que “el fet de celebrar-se les tres festes conjuntament i que la segona pasqua siga festa a Barcelona, fa que siguen molts els que vinguen al municipi a xalar dels actes”.

Les festes van començar el dissabte amb missa i activitats a l’ermita de Santa Anna. A més, no van faltar els esperats bous de foc que van recórrer el centre del municipi a la nit. Diumenge van seguir els actes de Sant Isidre i dilluns es van tancar les festes amb missa, processó i la participativa veneració a la Santa Espina.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top