La Portellada

L”Associació Gent del Matarranya’ es presenta oficialment

La Portellada, 10 de maig de 2018

La Fira de l’Hort i el Jardí de La Portellada va servir com a escenari per a la presentació oficial de l”Associació Gent del Matarranya‘. “Després d’un any i mig des que vam començar a treballar, hem aconseguit tenir a punt tots els tràmits legals i ens va semblar bona idea presentar-nos en públic en esta fira”, va explicar Sergio Úbeda, president de l’associació, que ha afegit que “l’objectiu principal de ser aquí és donar-nos a conèixer a tots els veïns del Matarranya i que aquells que vulguen es puguen fer socis”. Amb esta intenció, durant la jornada firal, membres de l’entitat van estar en un expositor en el qual van vendre samarretes de l’associació i van informar a tots aquells que es van acostar.

A més de la seua presència al recinte firal, poc després de la una del migdia, l’associació va desenvolupar la seua presentació oficial al Centre Social de La Portellada. Un acte en el qual es va explicar que la finalitat de l’entitat és “unir al nombre més gran possible de veïns del territori per poder reclamar els nostres drets i intentar buscar solucions als principals problemes que tenim actualment com són la lluita contra els incendis forestals, la gestió dels purins o el tema de l’ICA i les depuradores“. També es va destacar que aquells que vulguen associar-se ho poden fer pagant una quota anual de 10 euros per família i que per a això poden entrar en contacte amb l’associació a través del facebook de l’entitat o a la seua seu ubicada a les oficines de la Comarca del Matarranya a Vall-de-roures.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top