Queretes

Xado Blanco obté la Medalla d’Or a ‘Grenaches du monde’

Queretes, 04 d’abril de 2018

WhatsApp Image 2018-05-02 at 10.48.54

El Celler Mas de Torubio de Queretes està vivint uns dels moments més dolços des que a principis de la dècada passada va començar a treballar. En els últims mesos, el celler ha vist com la qualitat dels seus vins ha estat reconeguda amb diferents guardons en l’àmbit nacional i internacional. L’últim d’ells va ser la Medalla d’Or que se li va atorgar al seu vi Xado Blanco en el concurs Grenaches du monde que va tenir lloc a Gandesa a mitjans del passat mes d’abril.

“Estem molt contents amb este premi perquè el Xado Blanco 2017 ha estat l’únic vi blanc de tot Aragó que ha aconseguit una Medalla d’Or en este concurs”, va explicar Enrique Monreal de Cellers Mas de Torubio, que va afegir que “la veritat és que no ens ho esperàvem perquè este és un concurs amb molt nivell. Es presenten vins elaborats a partir de Garnatxa de tot el món, en concret este any han estat més de 1.000 vins dels que han participat i ser reconegut com un dels millors és una cosa molt complicada”.

Este guardó, al costat dels anteriors obtinguts en cites com el Catavinum World Wine & Spirit Competition 2018, són un reconeixement a la bona feina i suposen una pas per consolidar els seus productes tant a escala estatal com internacional. “Fa 15 anys que estem treballant en este projecte i ara sembla que tot el que hem fet comença a donar els seus fruits”, va dir Monreal, que també va dir que “exportar és el camí, però pensem que al mateix temps hem de seguir treballant per millorar la qualitat dels nostres productes”.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top