Vall-de-roures

Les oficines d’administració de les empreses d’Arcoiris es reubiquen a la Ciutat de la Carn

Vall-de-roures, 3 de maig de 2018
El nou edifici està situat a l'entrada de la Ciutat de la Carn. // JP

El nou edifici està situat a l’entrada de la Ciutat de la Carn. // JP

El nou bloc d’oficines que ha aixecat el Grup d’Empreses Arcoiris, a la Ciutat de la Carn de Vall-de-roures, ha començat a acollir en les últimes setmanes les oficines de diverses seccions del Grup. INCO, Escorxador Comarcal, 3 Reyes i Soincar han estat les primeres empreses que s’han traslladat a este nou edifici. Anteriorment, estes seccionsde Arcoiris estaven ubicades al polígon però van haver de ser reubicades per a poder ampliar el túnel d’oreig de l’escorxador comarcal que va ocupar l’espai on s’ubicaven les oficines d’estes seccions.

Durant estos primers dies de maig, està previst que també es reubiquen en este nou bloc la direcció i les oficines generals de les principals seccions del Grup d’Empreses Arcoiris. Juan José Moles, director general del Grup, assegura que “aprofitant que s’havia de construir un nou edifici que albergara les oficines que estaven a la Ciutat de la Carn, hem optat per una agrupació d’oficines”. Amb esta concentració de les oficines d’administració i direcció segons Moles, “sens dubte, guanyarem en eficiència. Que la major part de les oficines del Grup estiguen en un mateix edifici, facilitarà la feina diària i la coordinació entre les diverses seccions que conformen el Grup Arcoiris“.

Oficines carrer Tarragona
Fins ara les oficines de direcció i les oficines generals de les seccions del Grup estaven ubicades a la primera planta de l’edifici situat al carrer Tarragona de Vall-de-roures. Un cop estes es traslladen al nou edifici de la Ciutat de la Carn, este espai serà remodelat i passarà a ser ocupat per la gestoria i la corredoria d’assegurances d’Arcoiris que ara, ocupen la planta baixa d’este mateix edifici. Moles apunta que “la gestoria i la corredoria necessiten cada dia més espai per què hem optat per redissenyar els espais i que estes seccions s’ubiquen tant en l’espai actual, a la planta baixa, com a la primera planta”. Esta remodelació s’iniciarà un cop quede lliure les oficines de la primera planta.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top