Vall-de-roures

La Llibreria Serret és guardonada en la II edició ‘Premios CEPYME Aragón’

Vall-de-roures, 2 d’abril de 2018
IMG_3898

Octavio Serret en la gala dels premis CEPYME a Saragossa. // CEPYME

CEPYME Aragón (Conferència Espanyola de Petita i Mitjana Empresa) va celebrar a principis del mes d’abril i per segon any consecutiu el lliurament dels premis CEPIME a 33 empreses de totes les comarques aragoneses. Un acte que va comptar amb la presència dels representants de la mateixa confederació com Javier Lambán, i els consellers, Marta Gastón i Joaquín Olona.

El projecte empresarial del Matarranya guardonat en esta segona edició va recaure a la Llibreria Serret de Vall-de-roures. “Estic molt content de ser la PIME premiada de la comarca i no només això, considere que es reconega el treball i l’esforç de les PIMES i els autònoms ja és un premi i un avanç” va declarar Octavio Serret, propietari de la llibreria.

El 99,5% de les empreses de la comunitat estan conformades per PIMES. No obstant això, tot i que són el teixit empresarial d’Aragó, “l’única promoció directa que he vist per ajudar i fomentar el desenvolupament d’empreses petites és a través d’este acte. Donant a conèixer que existixen estes PIMES que portem la producció a Aragó” va sentenciar Serret.

Annabel Roda
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top