La Torre del Comte

Uns 200 corredors de totes les edats participen en la XIV edició del Cros Comarca del Matarranya

La Torre del Compte, 27 d’abril de 2018

La Torre del Compte va acollir el passat diumenge 15 d’abril a la XIV edició del Cros Comarca del Matarranya. La cita, que va tenir com a punt central l’ermita de Sant Joan, va reunir uns 200 corredors de totes les edats arribats de diferents punts del Matarranya i comarques veïnes. “Al final hem tingut uns 200 participants. Hi han participat des de nens i nenes d’entre 3 i 4 anys fins a adults de 50 o 60 arribats del Matarranya i altres comarques de la província de Terol”, va explicar Salomé Roquer.

Les curses es van iniciar a les 10 amb les categories d’adults i van anar baixant d’edat fins que al final van córrer els més petits. Posteriorment, va tenir lloc el lliurament de trofeus que va tancar els actes d’esta XIV edició.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top