Vall-de-roures

400 alumnes participen en un teatre interactiu en llengua anglesa i en tallers de medi ambient

Vall-de-roures, 24 d’abril de 2018

Vall-de-roures es va omplir el dimecres, 18 d’abril, amb els alumnes de les quatre escoles rurals de la comarca. Més de 400 nens i nenes de tot el Matarranya van viure una jornada de convivència centrada en activitats relacionades amb el medi ambient i la llengua anglesa. Els alumnes van recórrer diferents espais, però el principal va ser l’institut, on va tenir lloc un teatre en anglès.Es van dur a terme tres representacions diferents, cadascuna orientada al nivell d’anglès dels alumnes. Emma Muñoz, professora del CRA Matarranya destaca la importància formativa d’esta activitat, ja que “els nens estaven encantats d’entendre als actors i, a més, els van treure a l’escenari a participar”.

Este tipus de jornades són molt importants per a la formació dels alumnes que estudien en els Centres Rurals Agrupats (CRA). Algunes d’estes escoles compten amb molt pocs alumnes i estes trobades afavorixen la seua socialització. Per promoure esta interacció preparen tot tipus d’activitats on els alumnes puguen participar activament.

La Comarca del Matarranya es va encarregar d’organitzar diversos tallers mediambientals. Els majors van fer un passeig per la història de l’energia i van aprendre a estalviar i reduir el consum. Mentre els més menuts van participar en un taller d’anellament d’aus. Estes activitats són oportunitats que d’altra manera serien molt difícils de poder organitzar individualment en cada un dels CRA del Matarranya.

Marta Jiménez
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top