Massalió

El dissabte 14 de juliol Massalió acollirà una nova ‘Nit en blanc’

Massalió, 20 d’abril 2018
nit en blanc 2017 1

Com en les edicions anteriors, La ‘Nit en blanc’ de Massalió oferirà propostes per a tot tipus de públic.

El ‘Club de la Joventut’ ja ha començat la promoció de la pròxima edició de la ‘Nit en Blanc’ que omplirà de música, teatre, foc, dansa i animació els carrers i places de Massalió durant la tarda-nit del 14 de juliol.

Per quart any consecutiu, el centre històric de Massalió es convertirà en un gran escenari en el qual des de les set de la tarda fins a les 5 de la matinada, aproximadament, se succeiran diferents espectacles d’arts escèniques. “Cada any intentem incrementar la qualitat dels espectacles, i este any ja podem dir que gran part de les companyies i artistes que actuaran són de nivell estatal”, han apuntat des de l’organització, que, a més també van destacar que “hem treballat molt perquè, igual que en anys anteriors, siguen propostes molt diferents del que se sol programar al Matarranya”.

Igual que en edicions anteriors, els assistents que ho desitgen podran comprar la seua polsera per gaudir d’un sopar a base de tapes amb productes i vins de la zona.

Finalment, des de l’organització van destacar que el programa concret s’anirà desvetllant a poc a poc a través de les xarxes socials.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top