Calaceit

Calaceit estrena biblioteca i oficina de turisme al carrer de Dalt

Calaceit, 19 d’abril de 2018

La casa que acull tots els llibres de Calaceit estrena noves instal·lacions. Un canvi procedent de la construcció d’un ascensor a l’ajuntament de la localitat; reforma que ha conduït a una reorganització de les oficines municipals i el trasllat de la biblioteca. Ara, la biblioteca calaceitana se situa a l’edifici senyorial, Casa Bruno.

Els usuaris accedixen ara pel carrer de Dalt on es toparan amb el somriure de Mercedes, la bibliotecària que atén a la sala infantil de la planta baixa. Tots aquells que desitgen consultar llibres o estudiar poden fer-ho a la sala habilitada al pis superior. A la mateixa planta, també es disposa d’una altra habitació amb diversos ordinadors per a qualsevol usuari que s’apropi a aquesta biblioteca i necessite este servei o wifi.

Als baixos del mateix edifici s’ha obert la nova oficina de turisme. A més d’informar-se de les possibilitats que ofereix el poble i la comarca, els visitants poden descobrir l’interior d’este casalici i gaudir de les ceràmiques de Teresa Jassà, que decoren, en una exposició permanent, les parets d’esta planta.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top