Ràfels

Ràfels celebra ‘Sant Antoni’ i la I Trobada de Pintxos

Ràfels, 16 d’abril de 2018
DSC_2762

La subhasta va comptar amb una gran participació de veïns i visitants. // JP

Ràfels va viure una Setmana Santa diferent. Divendres va tenir lloc la celebració de ‘Sant Antoni‘, que no es va poder celebrar en la data habitual per diversos motius, i en la qual es va desenvolupar la tradicional ‘plega’ seguida de la subhasta i un sopar de convivència. “No la vam poder celebrar en les dates habituals i pensem que el divendres de Setmana Santa seria un bon dia perquè hi ha molta gent al municipi”, va explicar Dani Soriano, membre de la comissió de festes, que va afegir que “s’han fet els actes habituals a excepció de la foguera”.

També el dissabte hi va haver festa al municipi. En este cas, es va celebrar la primera edició de la Trobada de Pinxos i Tapes. D’esta manera, cada penya de la localitat va preparar tres tapes o pinxos salats i un dolç que es van portar al pavelló on tots aquells que van voler els van poder provar. A més, la comissió va posar una barra perquè els assistents pogueren acompanyar de beguda el menjar preparat pels penyistes.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top