Vall-de-roures

Més de 1.000 persones degusten les cerveses de la Fira de la Birra

Vall-de-roures, 16 d’abril de 2018

La cervesa artesana retorna un cinqué any amb força i un ple rotund entre música i espuma.

Extracte de llúpol, ordi, llevat i altres secrets van omplir els més de 1200 gots venuts a la V Fira de la Birra de Vall-de-roures el passat 31 de març. Una data marcada per la cervesa artesana de 15 cervesers vinguts de diferents punts del país. La dinàmica d’aquells que s’acosten a la fira sembla repetir-se edició rere edició. Matins tranquils amb escassa afluència de visitants i tardes amb grans aglomeracions de gent. Alex Romero, membre de l’Associació Jove de Valderrobres organitzadora de l’esdeveniment, va explicar per a Ràdio Matarranya que “és normal que passe això. A primera hora del dia sempre costa més venir a beure cervesa i de cara a la tarda, ja s’espera el ‘boom’ gran”.

Una tendència que es consolida amb l’actuació dels grups musicals a la tarda. En esta ocasió, la Bandarra Street Orkestra va animar els assistents amb un concert dividit en dos passes. La unió de música de xaranga i batucada van fer ballar, cantar i somriure a tots els amants de la cervesa amuntegats al voltant dels músics.

Una tarda on la música no va deixar de sonar i els barrils de llançar cervesa rossa, torrada, de carxofa o de cirera a un preu econòmic, o bé adquirir la més gustosa al paladar i poder omplir l’estómac amb les tapes cuinades per l’Associació Jove de Valderrobres. “El que volem amb esta fira és reivindicar lo fet a casa, en este cas la cervesa” va sentenciar Romero.

Annabel Roda
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top