Vall-de-roures

L’equip juvenil firme un gran final de temporada i entre en la promoció a preferent

Vall-de-roures, 13 d’abril de 2018
WhatsApp Image 2018-04-09 at 10.48.42

L’equip juvenil va celebrar la segona plaça en el camp de l’Ebre Escola.

El cadet acaba tercer al campionat després de realitzar una gran temporada

Objectiu complert. Després de molt patiment, de moments molt complicats i de fer un gran final de temporada, l’equip juvenil de l’Escola de Futbol Base de Vall-de-roures ha aconseguit acabar el campionat de lliga en segon lloc i accedir a les places de promoció. “Estem molt contents perquè al final hem aconseguit complir l’objectiu que ens vam marcar en començar la temporada”, va afirmar Javier Dilla, coordinador de l’escola i entrenador de l’equip juvenil.

La consecució d’esta segona plaça va ser possible gràcies a la victòria que van obtindre els juvenils en el camp de l’Ebre Escola per 1 a 4. Una trobada molt més complicada del que reflectix el marcador i en què els de Dilla van haver de patir molt per poder emportar-se els tres punts. “Va ser un partit molt dur i en el qual vam haver de treballar molt per poder aconseguir la victòria”, ha apuntat l’entrenador. Tres punts que suposaven assegurar la plaça en la promoció, un fet que tots van celebrar al final del partit.

Així, per segon any consecutiu l’equip de Vall-de-roures aconseguix situar-se entre els millors de totes les ‘Terres de l’Ebre’. “Crec que tots hem de ser conscients que estos dos anys han estat històrics per al juvenil. De fet, ja només poder tenir equip en esta categoria és un èxit. Però si a més, aconseguixes guanyar una lliga i quedar segon a l’any següent, jugant els dos anys la promoció, ja és una cosa que ningú sap quants anys pot trigar a repetir-se. Pense, i així li ho vaig dir als jugadors, que hem de valorar este moment i, sobretot, disfrutar-ho”, ha defensat Dilla, que també va reconèixer que “hem hagut de suar més este any per quedar segon i entrar en promoció que l’any passat per guanyar el campionat”.

Després del final del campionat regular, a partir de la setmana que ve, l’equip juvenil començarà la fase de promoció en la qual jugarà una breu lliga de sis partits amb el Gandesa, Amposta i Tortosa. “Són equips molt bons i que s’han mostrat molt sòlids tota la temporada. Tot i així, espere que els puguem posar les coses difícils”, va dir Dilla.

Cadets
L’equip cadet, que també es jugava la promoció en la darrera jornada de lliga, va viure la situació contrària. El seu rival directe, el Jesús i Maria va guanyar el seu partit, i per tant, encara que hagués aconseguit la victòria a Tortosa, cosa que no va succeir, no hagués pogut accedir a la promoció. Tot i això, també en esta categoria els jugadors de Vall-de-roures han fet una gran temporada. “Estem molt satisfets perquè al principi de temporada no teníem cap objectiu clar. I ens hem trobat al final de la lliga lluitant pels llocs de promoció. És una cosa molt positiva i que hem de valorar com tot un èxit“, va dir Isel Monclús, entrenador de l’equip cadet, que va afegir que “hem fet una gran temporada. No només això, sinó que el creixement individual i col·lectiu dels jugadors ha estat increïble. A més, crec que ells, i també famílies i entrenadors, hem gaudit moltíssim d’este esport i hem mantingut l’actitud, la il·lusió i les ganes fins al final”.

Finalitzada la lliga, l’equip cadet començarà este proper cap de setmana la seua participació en la Copa Primavera.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top