Matarranya

L’actriu i escriptora Mabel Lozano presentarà ‘El Proxeneta’ a Queretes

Queretes, 13 d’abril de 2018

Mabel Lozano-El Proxeneta
El saló d’actes del centre cultural de Queretes acollirà este dissabte 14 d’abril la presentació del llibre ‘El proxeneta’ de l’actriu, directora de cinema i escriptora Mabel Lozano que en els últims anys, s’ha convertit en una gran activista en la lluita contra el tràfic de dones.

La iniciativa, que es desenvoluparà a partir de les cinc de la tarda i és totalment gratuïta, està organitzada per la Llibreria Serret de Vall-de-roures en col·laboració el Centre Comarcal d’Informació i Serveis a la Dona i el departament de Cultura de la Comarca del Matarranya. “Des de la Llibreria Serret se’ns va fer esta proposta i vam creure que seria molt interessant parlar d’este tema que seguix sent molt desconegut”, va explicar David Arrufat, tècnic de cultura comarcal, que ha afegit que “vam pensar que era un bon moment perquè se podia lligar amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona i també perquè el llibre està tenint força repercussió”.

Durant la cita, a més de la presentació del llibre, els assistents podran gaudir de la projecció de dos curts documentals, ‘EXIT‘ i ‘Escolta’, dirigits per Lozano i en els quals s’analitza la tracta de dones tant des de l’òptica de les víctimes com des del punt de vista dels clients que utilitzen este tipus de serveis. Finalment, l’escriptora també desenvoluparà una breu conferència sobre ‘El lucratiu negoci de la prostitució’.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top