La Torre del Compte

La Torre del Compte acollirà el XVI Cross Comarca del Matarranya

La Torre del Compte, 13 d’abril de 2018
cross comarcal 3

Imatge d’una edició anterior del Cross Comarca del Matarranya.

El diumenge 15 d’abril La Torre del Compte acollirà la XVI edició del Cross Comarca del Matarranya. Una cita esportiva que està totalment consolidada entre els veïns del territori i en el qual s’espera que participen entre 100 i 150 corredors de totes les edats. “Fa molts anys que fem este cros i creiem que ja és una cita molt consolidada. A més, amb la seua inclusió en el “Circuito Intercomarcal de Carreras Escolares” s’ha aconseguit atraure esportistes d’altres comarques”, ha apuntat Salomé Roquer, tècnica d’esports comarcal, que va afegir que” les previsions són que participe el mateix nombre de persones que en anys anteriors. És a dir, entre 100 i 150 corredors”.

La prova s’iniciarà a les 10 del matí des de l’ermita de Sant Joan de La Torre del Compte, punt central dels tres circuits pels quals discorreran les diferents carreres. Com en edicions anteriors, les proves aniran de major a menor edat. D’esta manera, els primers a córrer seran participants de les categories de veterans, popular, juvenil, posteriorment seguiran els cadets i així fins a les 12.40 quan els arribarà el torn als nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 5 anys. En finalitzar les proves, tindrà lloc el tradicional lliurament de trofeus.

Com a novetat d’esta edició, a més de comptar amb tres circuits diferents, l’organització ha posat a disposició de tots els participants, els perfils de cadascuna de les rutes a través de Wikiloc. “Vam pensar que era una bona idea que es pogués consultar com són els circuits. Així que, a través del web comarcamatarranya.es, poden observar cada un dels recorreguts”, va afirmar Roquer.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top