Vall-de-roures

L’Associació d’Empresaris satisfeta de l’activitat desenvolupada durant 2017

Vall-de-roures, 5 d’abril de 2018
empresaris

L’assemblea anual de l’Associació d’Empresaris del Matarranya es va celebrar a la seu comarcal de Vall-de-roures. // JP

El passat dimecres 14 de març la seu de la Comarca del Matarranya va acollir la celebració de l’assemblea anual ordinària de l’Associació d’Empresaris del Matarranya. Una cita en què els socis presents van aprovar totes les actes anteriors, van repassar les activitats que es van desenvolupar durant el passat any 2017 i es van presentar les principals propostes que es pretenen desenvolupar durant els pròxims 12 mesos. “Esta assemblea és la que hem de fer un cop l’any. En ella el que es fa és aprovar les actes anteriors, fer balanç sobre què s’ha fet durant l’any anterior i presentar els pròxims projectes“, va explicar José Higueras, president de l’entitat.

Respecte a l’any passat, des de l’entitat es van mostrar molt satisfets amb totes les activitats desenvolupades i van manifestar que, econòmicament, la situació empresarial s’ha estabilitzat. “En l’àmbit econòmic, sembla que tot està més estabilitzat i això també ho hem notat els empresaris de la zona. Això ja és una cosa positiva”, va afirmar Higueras, que ha afegit que “pel que fa a les activitats, podem dir que hem pogut mantenir totes les que s’anaven fent en els darrers anys i han tingut l’èxit que s’esperava. En este sentit fem un balanç molt positiu”.

Finalment, sobre les activitats previstes en este 2018, des de l’Associació d’Empresaris es va destacar que “este any, a més de les activitats habituals, estem treballant per desenvolupar un projecte gastronòmic ‘100 per 100 Matarranya‘ en què s’impliquen empresaris turístics i productors. A més, també s’està estudiant, de cara a l’any 2019, portar a terme alguna activitat de cara a promocionar i donar valor a la floració dels ametlers com a atractiu turístic del territori”.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top