Matarranya

Puyo i Guimerà aconseguixen pujar al pòdium en la segona prova del Campionat d’Aragó de Trial

Muel, 3 d’abril de 2018
trial sergio puyo

Sergio Puyo va aconseguir la victòria en la segona prova del campionat de Trial.

El Campionat d’Aragó de Trial va continuar el passat diumenge, 25 de març, amb la segona prova de la temporada que va tenir lloc a Muel. A la cita, van participar un total de cinc pilots del Club Trial Matarranya que van competir en les categories de TR1PLUSTR1 i TR2.

En la categoria reina, en què no va poder participar David Millán, va reaparéixer Raúl Guimerà, que tornava a la competició després d’uns tres mesos sense córrer a causa d’una lesió. Esta primera presa de contacte va acabar amb un Guimerà que va aconseguir situar-se en el segon lloc de la classificació. Tot i això, Guimerà va explicar que “no ha estat una gran prova perquè encara em falta entrenar molt per aconseguir arribar al nivell que tenia abans de la lesió. Però bé, m’ha servit com una primera presa de contacte i també per adaptar-me a la nova moto que la veritat, és que va molt bé”.

Per la seua banda, Sergio Puyo no va fallar i va aconseguir la segona victòria en este Campionat d’Aragó de Trial. “Estic molt content perquè he començat molt bé la temporada amb estes dues victòries. Sí que és veritat que en baixar de categoria les zones em resulten una mica més senzilles, però tot i això has d’estar molt concentrat perquè qualsevol decisió et costa molt car”, va afirmar Puyo. També en TR1 va córrer Javier Bel que va fer una molt bona prova i va quedar quart, just a les portes del pòdium. “A Javier li va anar molt bé. De fet, si hagués fet un punt menys hauria quedat tercer”, va dir Puyo.

Finalment, en TR2 George Moore i Mario Micolau tampoc van defraudar. Tots dos pilots van aconseguir finalitzar la prova entre els 10 primers classificats. “Han estat uns bons resultats per als pilots del Club, tot i que veurem si podem millorar-los en les pròximes proves”, va sentenciar Puyo, secretari del Club Trial Matarranya.

En les pròximes setmanes, els pilots matarranyencs participaran en la prova de Campionat de València de Trial al Forcall i en el Campionat d’Espanya, que viatjarà fins a Sigüenza.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top