La Torre del Compte

Torre del Compte arreglarà els carrers Portal, Raval i Vall-de-roures

La Torre del Compte, 19 de març de 2018
TORRE DEL COMPTE

L’ajuntament invertirà 40.000 euros provinents dels fons FIMS.

L’ajuntament de Torre del Compte ha decidit destinar els gairebé 40.000 euros procedents del Fons d’Inversions Municipals Sostenibles (FIMS) a la rehabilitació dels carrers Portal, Raval de la Bassa i Vall-de-roures, a més d’un petit tram del carrer Santa Àgueda. “Des del FIMS ens han destinat una partida de gairebé 40.000 euros per a este any 2018. I hem decidit destinar-la a arreglar diferents carrers que actualment es troben en molt mal estat”, va explicar Lola Lleonart, alcaldessa del municipi, que ha afegit que “estos tres carrers, i el petit tram de Santa Àgueda porten molts anys fets i estan plenes de clots i esquerdes, per la qual cosa pensem que és el moment d’arreglar-“.

Els treballs de millora, que ja han estat adjudicats a l’empresa d’Alcanyís Construccions Gil, s’iniciaran a finals d’este mes i consistiran a substituir tot el ferm per un nou paviment de ciment. “Substituirem el paviment que és el que està en mal estat. Les canonades i les preses d’aigua d’esta zona estan en bon estat i de moment no les tocarem”, ha apuntat Lleonart, que va destacar que “les obres començaran just abans de Setmana Santa o just després, segons em va comunicar el constructor. Es treballarà en tots els carrers al mateix temps i està previst que els treballs finalitzen a principis del mes de maig, ja que el termini per poder justificar l’ajut acaba el 15 de maig”.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top