Torredarques

Este estiu la Fira de la Fantasia s’unirà al circuit del Matarranya

Torredarques, 5 de març de 2018
ajuntament torredarques 2

La Fira de la Fantasia de Torredarques es preveu celebrar entre el 13 i el 15 de juliol.

El circuit firal del Matarranya s’ampliarà este estiu amb una nova cita que tindrà lloc a Torredarques i que estarà dedicada a la fantasia. L’ajuntament està molt il·lusionat amb esta iniciativa que pretén ser pionera a Europa i tindrà com a senyal d’identitat que l’activitat serà cent per cent ecològica.

La idea d’organitzar este esdeveniment ja es portava forjant fa algun temps al consistori del municipi. Si bé, no va ser fins fa algunes setmanes quan es va prendre la decisió després que els proposaren esta temàtica. “Al final ens hem decidit. Unes persones del municipi que viuen fora i es dediquen a patrocinar esdeveniments ens van proposar este tema. Ens va semblar bona idea i vam decidir organitzar-la entre ells i l’ajuntament”, va explicar Joan Carles Arrufat, alcalde de municipi.

La Fira, que tindrà com a temàtica la fantasia, encara s’està començant a preparar i cal definir quins continguts concrets albergarà. Però, Arrufat ha destacat que “en principi el que tenim clar és que dins el casc únicament tindrem algunes instal·lacions per a infants. El mercat de la fantasia està previst que s’instal·le en tot el camí de pujada a la capella del municipi”.

La principal característica d’esta nova cita firal és que es pretén que siga una activitat cent per cent ecològica. Una cosa que avui dia no existix en cap punt d’Europa i que és un tema que interessa a molta gent a escala internacional.

Finalment, des de l’ajuntament es va destacar que la fira es preveu celebrar entre el 13 i el 15 de juliol, i que encara és una decisió molt recent i s’ha de començar a informar al poble i intentar que tothom col·labore.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top