Calaceit

Calaceit aposta pel cinema clàssic en pantalla gran

Calaceit, 1 de març de 2018
cine_classic

Cartell de les jornades de cinema clàssic de Calaceit.

Els divendres de març el teatre de Calaceit projectarà obres de Hitchcock o Wilder, clàssics del setè art.

Amb l’imperatiu ‘Recuperem els clàssics del cinema’, s’obre els divendres del mes de març un cicle de cinema clàssic a Calaceit. Una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura i l’Oficina de Turisme de la mateixa localitat. Es tracta de “donar suport a la cultura i una oportunitat per veure antigues pel·lícules a la gran pantalla” va assenyalar José María Salsench, alcalde de Calaceit.

Quatre tardes de divendres en què es projectaran al teatre del municipi clàssics del setè art com ‘Testigo de cargo’ i ‘El apartamento’ de Billy Wilder o ‘La sombra de una duda’ d’Alfred Hitchcock. Una aposta per este gènere cinematogràfic “en ser uns romàntics i uns apassionats d’este gènere. Però també les pel·lícules d’esta època enaltixen valors com la justícia, l’amistat, l’amor que poden ser molt enriquidores per a tot el públic” va relatar Maria Darau, responsables de l’Oficina de Turisme de Calaceit. “Un cicle de buscar dinamitzar el poble a través d’activitats culturals i originals com esta” va afegir.

Una proposta cultural que omple, en part, el buit actual de sales de cinema al Matarranya, la més propera actualment es troba a Arnes, a la veïna Terra Alta.

Annabel Roda
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top