Vall-de-roures

El Matarranya ja compta amb un centre formatiu homologat per l’INAEM

Vall-de-roures, 20 de febrer de 2018
Centre col·laborador de formació de l'INAEM a l'avinguda Corts d'Aragó de Vall-de-roures.

Centre col·laborador de formació de l’INAEM a l’avinguda Corts d’Aragó de Vall-de-roures.

En les últimes setmanes ha obert les seues portes el Centre de Formació Euromat a Vall-de-roures, convertint-se en el primer centre homologat per l’INAEM al Matarranya per impartir cursos per a aturats i treballadors, amb possibilitat d’obtenir certificat de professionalitat.

El nou espai formatiu s’ubica a l’avinguda Corts d’Aragó, 93 de Vall-de-roures i està dotat de l’última tecnologia i amb les comoditats per al desenvolupament formatiu dels seus alumnes. Segons indica el responsable del Centre de Formació EuromatJavier Pitarque, “el nostre centre pot garantir que tots els alumnes aprendran noves habilitats per seguir millorant en el seu lloc de treball, a més, cada alumne treballarà de forma individualitzada amb un equip informàtic d’ús exclusiu”. Pitarque afegix “els cursos es focalitzaran en els àmbits més demandats com informàtica, idiomes o turisme“. El centre disposa d’una aula fixa i una altra mòbil que permet fer cursos tant subvencionats com privats en qualsevol municipi. “La creació d’este centre de formació homologat per l’INAEM, és una mostra de la nostra aposta per treballar i donar suport a les iniciatives del Matarranya i que complementa els serveis que prestem a la zona des de fa una dècada” sentència Javier Pitarque.

Jorge Puig
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top