Calaceit

La nova temporada del museu Juan Cabré acollirà exposicions d’Ángeles Hernández i Carlos Saura

Calaceit, 9 de febrer de 2018

A Calaceit trobem un dels museus més interessants del Matarranya. Es tracta del Juan Cabré, dedicat a la figura i llegat d’este important arqueòleg originari de la localitat i que va estudiar i valoritzar el ric patrimoni iber de la zona. Este museu compta, a més, amb una sala d’exposicions temporal que acull les obres de destacats artistes contemporanis. Fins al 24 de febrer es pot visitar l’exposició retrospectiva de Fernando Navarro “Visto y no visto”. A més, esta temporada comptaran amb l’exposició fotogràfica “Paisajes de interior” de la terolenca Àngeles Pérez Hernández, que inauguraran el 9 de març. De cara al juliol, el museu juntament amb la galeria Art i Més, acolliran 50 “fotosaurios” que és com el cineasta Carlos Saura anomena els seus quadres, els quals barregen fotografia i pintura.

Marta Jiménez

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top