Matarranya

El Matarranya afronta el segon dia de temporal sense greus afectacions

Matarranya, 5 de febrer de 2018

Si bé la part sud del Matarranya, on les cotes són més altes, és on el temporal ha afectat més, avui la neu s’ha deixat veure per tota la comarca. Una nevada fins a la data molt bona, ja que permetrà al terreny recuperar-se un poc de la sequera que fa mesos que patix. Segons la confederació hidrogràfica de l’Ebre, a Mont-roig s’han recollit entre ahir i avui més de 15 litres per metre quadrat.

Per ara les temperatures no han baixat massa, i això ha evitat les complicacions greus que ocasionen habitualment les nevades, especialment en les carretes. Tot i això, alguns serveis s’han hagut de suspendre per precaució, com el servei de recollida de brossa i el transport escolar de Mont-roig, Torredarques, Pena-roja i Fondespatla.

Des d’ahir el pla de viabilitat hivernal està en marxa, i les tres màquines llevaneus amb què compta la comarca del Matarranya han estat netejant de neu les carreteres i repartint sal per evitar el gel. A l’espera de com evolucione el temporal, que s’espere que s’allargue almenys fins demà, es demane la màxima precaució a les carreteres.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top