Esports

Juvenils i cadets de l’Escola de Futbol de Vall-de-roures seguixen lluitant per la promoció

Vall-de-roures, 2 de febrer de 2018
IMG_0421 copia

L’equip de l’Escola de Futbol base de Vall-de-roures està fent una temporada molt regular.

La competició no cessa per als equips de futbol de l’Escola de Futbol Base de Vall-de-roures. De fet, en estes setmanes tant l’equip juvenil com el cadet es troben en un tram de temporada de lliga en què s’han de prendre cada partit com una final si volen seguir en la lluita pels llocs de promoció dels seus respectius grups.
Els juvenils, que la temporada passada van aconseguir guanyar la lliga, es troben ara mateix en el cinquè lloc de la classificació amb 22 punts. Si bé s’ha de destacar que encara seguixen en la lluita pel segon lloc, que actualment l’ostenta l’Ametlla de Mar amb 25 punts. L’equip, entrenat per Javier Dilla, està fent una temporada més irregular que la de l’any passat, però encara té la possibilitat d’aconseguir la classificació per a la fase de promoció, encara que per això no pot deixar-se més punts i haurà d’esperar que els seus rivals directes ensopeguen en alguna trobada.
En un punt similar es troba l’equip cadet que després de perdre en esta última jornada amb un rival directe com el Jesús i Maria se situa en tercer lloc de la classificació amb 30 punts. A tres punts d’este mateix equip que ocupa la segona plaça de la lliga. Una derrota que deixa molt mal gust de boca a un equip que està desenvolupant una temporada molt bona. Si bé, i malgrat este últim resultat, els jugadors d’Isel Montclús encara poden entrar en la promoció sempre que no fallen i el Jesús i Maria es deixe algun punt.

Futbol Femení
En una situació diferent es troba l’equip femení de futbol 7 que veu com, tot i que a poc a poc va millorant el seu joc, els resultats no acaben d’arribar. Actualment l’equip, entrenat per Felipe Marc, ocupa la penúltima posició de la taula amb 9 punts per davant del Femeni Tortosa amb 5 punts i per darrere del Ginestar, del Pardinyes i del Olimpic que tenen 10 punts.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top