Massalió

Bandúrries, llaüts i guitarres reinterpreten la música pop

Massalió, 02 de febrer de 2018
acordes del matarranya 4

El recital organitzat per l’Ajuntament de Massalió i ‘Acordes del Matarraña’.

El saló de Massalió va acollir el passat diumenge 21 de gener un concert conjunt de ‘Acordes del Matarraña‘ de Massalió, la rondalla ‘El Cachirulo‘ de Torrecilla d’Alcanyís i la rondalla i cor ‘Las Talayas’ de Valdealgorfa. Un recital, organitzat per l’Ajuntament de Massalió i ‘Acordes del Matarraña’, en què els assistents van descobrir que llaüts, guitarres i bandúrries poden interpretar tot tipus de gèneres musicals. “El que fem és diversificar la música que solen tocar este tipus d’agrupacions. Per exemple, avui tocarem des de pas dobles fins a temes de Celtas Cortos o Alaska”, va explicar Lluís Quílez, professor de les tres agrupacions musicals. El concert, en què van participar uns 30 músics, és el primer dels tres que oferiran conjuntament els tres grups i són el preludi del ‘Juntón‘ que tindrà lloc este estiu a Torrecilla d’Alcanyís.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top