Vall-de-roures

220 persones acomiaden el 2017 corrent la Sant Silvestre de Vall-de-roures

Vall-de-roures, 3 de gener de 2018

La capital del Matarranya va acomiadar l’any amb la tercera edició de la cursa de Sant Silvestre. Enguany es van animar a córrer unes 220 persones, un augment considerable respecte les anteriors edicions. La resposta va ser màxima i l’ambient molt festiu per acomiadar el 2017 i donar la benvinguda al 2018.

Els carrers de Vall-de-roures es van omplir de corredors estrafolaris disfressats de lloros, vaques, plàtans, botelles de cava… i moltes perruques de colors i gorros de Papa Noel. Els primers a córrer van ser els més menuts, i després a les 5 de la tarda, els va tocar als adults, que podien triar entre una carrera de dos quilòmetres i mig o una de llarga de 5. El recorregut va passar pels principals carrers de la població i va creuar l’emblemàtic pont medieval de pedra. La zona més animada va ser la plaça de l’ajuntament, on s’hi va reunir un nombrós públic per animar als corredors i veure el final de la cursa. La Sant Silvestre, organitzada pel Club Ciclista Matarraña, va tancar la festa esportiva de cap d’any amb una xocolatada popular.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top