Calaceit

Comencen les obres de la depuradora de Calaceit

Calaceit, 28 de desembre de 2017

depuradora calaceit

El passat 11 de desembre les obres per a la creació d’una estació depuradora d’aigües residuals a Calaceit va començar a càrrec de l’empresa ESPINA, adjudicatària de l’actuació. Un mateix projecte també s’està desenvolupant a Maella impulsat i finançat pel Govern d’Aragó. Les dues localitats corresponen a l’antiga zona 10 del Pla Especial de Depuració i eren els últims dos municipis que sobrepassaven els 2000 habitants pendents en la província de Saragossa i Terol que encara no comptaven amb una pla de depuració d’aigües residuals. La construcció d’esta nova estació al municipi del Matarranya consistirà en un sistema de canalització amb quatre estacions de bombament les quals concentraran totes les aigües residuals en un mateix punt, situat a 500 metres del cementiri de la localitat. 18 mesos el termini oficial per a l’execució d’esta obra encara que José María Salsench, alcalde de Calaceit, va comptar per a Ràdio Matarranya que “l’empresa executora ens va comunicar que tenen pensat acabar-lo en un any. L’inconvenient ix amb el tema de portar la llum a l’estació de bombament. Una cosa que depén d’una empresa elèctrica el que pot allargar la posada en marxa de l’estació”. La depurada de Calaceit donarà servei als habitants d’esta població, així com als molins d’oli que estan instal·lats en este nucli. El pressupost d’adjudicació d’este projecte és de 1.765.35 euros.

Annabel Roda
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top