Vall-de-roures

Un altre foc al terme de Vall-de-roures és extingit poques hores després

Vall-de-roures, 27 de desembre de 2017

 

4

Zona de l’Umbria durant el passat incendi el 8 de desembre de 2017.

La zona de l’Umbría torne a ser testimoni de les flames. La ràpida actuació dels voluntaris i forestals han evitat un foc similar a l’ocorregut fa tres setmanes.

Les flames s’han revivat a la zona de l’Umbría al terme municipal de Vall-de-roures esta tarda. El mateix lloc on fa tot just tres setmanes es van cremar 10 hectàrees de pinar. En esta ocasió, es tracta d’un conat segons declaracions d’uns dels primers voluntaris que ha arribat a la zona per a les tasques d’extinció i que per raons laborals preferix no revelar el seu nom.

Un foc que tenia tots els factors a favor seu -altes ratxes de vent i molta massa forestal- per esdevenir un incendi pitjor que el de principis de mes. La ràpida actuació dels mitjans d’extinció ha conduït al fet que s’haja controlat en poc temps i a les 20 h ja estava extingit. Els efectius d’actuació, segons relatava un dels voluntaris en les tasques d’extinció, han estat els forestals, voluntaris -que treballen majoritàriament en les quadrilles forestals- i una autobomba d’Alcanyís.

Un foc que no ha arribat a convertir-se en hectàrees cremades i les causes del mateix es desconeixen.

Annabel Roda
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top