Videos

El cicle ‘dones valentes’ porte activitats als pobles del Matarranya

Matarranya, 4 de desembre de 2017

El ‘cicle per dones valentes’ organitzat pels serveis socials de la Comarca del Matarranya està donant voltes pels diferents pobles del territori portant tallers i activitats de tot tipus dirigit a dones de totes les edats. Des de dansa del ventre integrativa, taller de cuina saludables, xarrades per trobar el talent, el paper de la dona rural o tallers de micro masclismes es busquen abordar la lluita contra el masclisme i la discriminació sofrida per les dones. Es tracte esta problemàtica de forma indirecta, enfocant-se amb el coneixement d’una mateixa per després poder veure les necessitats i donar eines per poder fer-li cara.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top