Ràfels

Fotògrafs i fotografies del Matarranya se citen a Ràfels

 Ràfels, 20 de novembre de 2017

Les fotografies presentades al concurs fotogràfic ‘Comarca del Matarranya’ van ser exposades a la Fira de Medi Ambient de Ràfels on es va celebrar el lliurament de premis. Una fira que es converteix en punt de trobada dels fotògrafs -ja no tan aficionats- que any rere any participen en este concurs.

Esta exposició i el lliurament dels premis han acabat convirtinse en un atractiu més d’esta fira. Veïns i visitants van poder gaudir de les fotografies presentades a l’església del municipi i apreciar el nivell elevat d’esta competició que, cada vegada, està més lluny de la fotografia d’aficionat. Paco Esteve, vicepresident de la Comarca del Matarranya, comentave que “cada any hi ha més participació i això repercuteix en una major qualitat de les fotografies. Es nota que participen professionals que augmenten el nivell”. El guanyador de la categoria paisatge va ser per a Jonathan Díaz, en fauna Joaquim Querol i en la menció especial a campanars, el premi es va atorgar a David Sánchez. En la modalitat de valors del Matarranya, la categoria oficis i tradicions es va lliurar el primer premi a Manuel Francos i en arquitectura popular, José Francisco Nuñez. Un concurs que fomente l’afició d’este art al territori.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top