Arenys de Lledó

Una plantació de fruiters trau la cara més positiva del Mas la Llum després de l’incendi

Arenys de Lledó, 17 de novembre de 2017

Mas la Llum confirme amb este acte el reinici del projecte

La masia ‘Mas la Llum’, un projecte de turisme i divulgació de vida sostenible, conegut fa poc per incendiar-se este juliol passat, va oferir la seua cara més positiva després de la tragèdia la tarda d’este dimecres.

L’empresa COMPO Expert es va fer ressò d’este succés i va decidir donar trenta arbres fruiters al Mas la Llum. La plantació es va dur a terme per trenta treballadors d’esta empresa en una de les parcel·les no afectades per l’incendi. Un lloc que ja anava a ser destinat per a este ús d’hort i cultiu abans de l’incendi i que, ara sembla revitalitzar de nou este projecte. Ramon Pelegrí, director general de COMPO Expert a Espanya, explicave a Ràdio Matarranya que “és ajudar de manera simbòlica a esta família plantant uns arbres i al mateix temps en ser una empresa de fertilitzants, volíem vincular al nostre equip amb el territori i amb l’agricultura. Sempre fem reunions d’empresa, però incloent actes d’estes característiques en el qual ens ajudem les dues parts”.

Davant esta iniciativa Marta Fernández, propietària de la masia, comentave a este mitjà que “iniciatives com esta ens donen molta força. És genial que empreses tan grans aposton i ajudon a projectes petits com el nostre”.

El foc va arrasar el Mas la Llum fa quatre mesos, però no va acabar amb la il·lusió i la forma de vida que promouen els seus propietaris. La notícia més positiva d’esta tarda va ser, sens dubte, la decisió d’arrencar de nou el projecte. “Hem rebut molt de suport, hi ha moltíssimes mans disposades a ajudar-nos, a construir junts i intentarem organitzar-nos perquè tots aquells que vulguen, puguen aportar el seu granet”. Un nou Mas la Llum que ressorgirà este cop com un projecte col·lectiu i amb l’experiència dels cinc anys de trajectòria.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top